Kavels aan de Hooiweg

Posted by in Nieuws | mei 25, 2018

Aan de zuidkant van de Hooiweg in Frederiksoord zijn twee kavels uitgegeven waar zonder enige aansluiting op nutsvoorzieningen gewoond gaat worden. Het is inmiddels bekend wie deze uitdaging aan willen gaan. Van het begin af aan zijn de toekomstige bewoners bij de bouwteamvergaderingen aanwezig. Hun mening en betrokkenheid is van groot belang bij de keuzes die gemaakt gaan worden om dit project te doen slagen. Gezamenlijk wordt bekeken welke onderdelen verantwoord en financieel haalbaar zijn. Er zal in ieder geval extra geïnvesteerd moeten worden in een groter aantal PV panelen, opslag elektriciteit en afvalwaterzuivering. Voor drinkwater en water voor huishoudelijk gebruik kijkt men naar systemen waarbij het water uit de grond wordt gehaald en het gebruik van oppervlaktewater.