background

Proefwonen

KOM PROEFWONEN EN VAKANTIEVIEREN
IN HET KOLONISTENHUISJE

Op een historische plek aan de Koningin Wilhelminalaan staat ‘het Kolonistenhuisje”. Sinds december 2016 is deze nieuw gebouwde koloniewoning beschikbaar om te proefwonen en vakantievieren. U kunt zelf ervaren en proeven hoe het is om niet alleen vakantie te vieren maar ook te wonen op een historische plek met de kenmerkende landschapsstructuren van de Koloniën van Weldadigheid. Proeven van het uitzonderlijk comfortabele binnenklimaat, van de royale lichtinval en van de verbinding met een uniek historisch landschap. Het Kolonistenhuisje vertelt z’n verhaal het meest overtuigend.

Het kolonistenhuisje is per week te huur voor € 590,– van vrijdag t/m vrijdag en geschikt voor 2-4 personen. Het compleet ingerichte huis heeft het comfort van deze tijd. Het vakantiehuis is klimaatneutraal en biedt een prachtige uitvalsbasis om de omgeving wandelend of fietsend te verkennen. Frederiksoord is omgeven door drie Nationale Parken (Het Drents Friese Wold, Het Dwingelderveld en de Weerribben). Naast de prachtige natuur zijn er volop mogelijkheden om te genieten van avontuur en cultuur in Drenthe. Bekijk hier foto’s van de omgeving. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Voor meer informatie of het boeken van het Kolonistenhuisje mail naar kolonistenhuisje@mvwfrederiksoord.nl of via telefoonnummer 06 – 505 644 47 (mevrouw Renée Dito)