background

Proefwonen

KOM PROEFWONEN EN VAKANTIEVIEREN
IN HET KOLONISTENHUISJE

Op een historische plek aan de Koningin Wilhelminalaan staat ‘het Kolonistenhuisje’. Sinds december 2016 is deze duurzaam gebouwde, klimaatneutrale koloniewoning beschikbaar voor proefwonen en vakantievieren. U kunt hier ervaren hoe het is om te wonen op een historische plek, die omringd wordt door de kenmerkende landschapsstructuren van de Koloniën van Weldadigheid. Het uitzonderlijk comfortabele binnenklimaat, de royale lichtinval en de verbinding met het unieke historisch landschap zullen zeker bijdragen aan een ontspannen en aangenaam verblijf.

Daarnaast is de woning een prachtige uitvalsbasis om de omgeving wandelend of fietsend te verkennen. Frederiksoord is omgeven door drie Nationale Parken (Het Drents Friese Wold, Het Dwingelderveld en de Weerribben).  En naast de prachtige natuur zijn er volop mogelijkheden om te genieten van avontuur en cultuur in Drenthe. Bekijk hier foto’s van de omgeving. Vanaf 1 mei 2018 is ook uw hond welkom in het Kolonistenhuisje.

Het tarief voor proefwonen voor een week (vrijdag – vrijdag) is 490 euro exclusief 50 euro schoonmaakkosten en toeristenbelasting 1,10 euro pppn. Het tarief voor vakantievieren is 590 euro voor een wijk (vrijdag-vrijdag) exclusief 50 euro schoonmaakkosten en toeristenbelasting 1,10 euro pppn. Er is sprake van proefwonen na contact met bouwbedrijf Broekman als geïnteresseerde in een ‘koloniewoning van de toekomst’. In de maanden oktober tot april is het huis ook te huur voor een lang weekend of midweek (maandag tot vrijdag). Voor meer informatie en beschikbaarheid: www.denijenshof.nl/kolonistenhuisje-Frederiksoord/.

Arrangement ‘Kolonist voor een week’

Het arrangement met de naam ‘Kolonist voor een week’ wordt aangeboden met gratis toegangskaarten voor museum de Koloniehof in Frederiksoord, een ‘goodiebag’ met informatie over de omgeving en een tocht met ‘Beleeftours’ door de koloniën van Weldadigheid in een elektrisch, avontuurlijk terreinvoertuig. De prijs (exclusief toeristenbelasting) voor dit arrangement  voor 2 tot 4 personen is 640 euro.

P1010740IMG-20180501-WA0001

Voor meer informatie of het boeken van het Kolonistenhuisje mail naar kolonistenhuisje@mvwfrederiksoord.nl of via telefoonnummer 06 – 505 644 47 (mevrouw Renée Dito)